ZAUPAJTE V ECHO

5 LET GARANCIJE ZA ZASEBNE UPORABNIKE


5 let je dolgo obdobje. Več kot boste dobili pri večini drugih proizvajalcev. To je zato, ker verjamemo v naše izdelke. Izdelujemo naprave za profesionalce že več kot 60 let, s čimer smo pridobili izjemno raven izkušenj v projektiranju in proizvodnji. Kot zasebni uporabnik si želite dolgoročno neodvisnost, kakršno dobijo profesionalci in kakovostne naprave, katere kupite z zaupanjem.

2 LETI GARANCIJE ZA PROFESIONALNE UPORABNIKE


Da, prav ste prebrali. Popolnoma lahko zaupate v naše naprave. ECHO ima zelo zdržljivo konstrukcijo in z njim lahko naredite, kar je potrebno in kjerkoli je to potrebno. In ne samo to, naši izdelki so narejeni po najvišjih standardih kakovosti in zmogljivosti. Naša garancija je dokaz zaupanja v naše izdelke in ponosa na našo blagovno znamko.

100% PROFESIONALNI RAZRED ORODIJ


ECHO izdeluje orodja samo po enem standardu – profesionalnem. Naprave izdelujemo tako, da ustrezajo okolju, v katerem bodo uporabljene in delu, katerem so namenjene. Vsaka naprava je narejena tako, da vzdrži še tako težko delo. Naše izdelke testiramo v najtežjih pogojih, tako da so sposobni opraviti vsa dela katera od njih zahtevate. Torej, tudi če ECHO naprav ne uporabljate v profesionalne namene, jih lahko še vedno uporabite kot domači uporabnik.

JAPONSKA TEHNOLOGIJA


Dobro je poznano, da so najboljša orodja konstruirana na Japonskem. Kakovostno izdelana, vzdržljiva, profesionalna. Japonska je domovina mnogih tehnologij in obrtnih veščin in je kot taka pridobila mednarodni ugled na področju kakovostne industrijske proizvodnje.