ECHO X SERIES

REDEFINIŠE STANDARDE

Ko vaše delo zahteva absolutno najboljša orodja na trgu, poiščite ECHO X serijo. Vodilni v industriji v svojih kategorijah, z najboljšimi lastnostmi v svojem razredu, nudijo neprimerljive zmogljivosti.

NAJBOLJŠI V RAZREDU


Vsak ECHO X model ima posebne lastnosti, katere ga naredijo najboljšega v razredu. Lastnosti teh orodij omogočajo profesionalcem udobnejše, lažje in hitrejše delo. Lastnosti, ki jih odlikujejo so: najlažji, najtišji, najbolj stabilen in najmočnejši v svojem razredu. S tem vam ECHO X serija omogoča, da z minimalnim naporom in porabljenim časom, končate eno delo in se posvetite drugemu.

LAHKI IN MOČNI MOTORJI


ECHO X serija pogonskih motorjev naredi te naprave izjemne. Ti motorji nudijo revolucionarno kombinacijo majhnih tež in velike moči, ki kot rezultat zahtevajo manj napora in omogočajo večjo učinkovitost pri delu.

ZDRŽATI TEŽKE POGOJE


ECHO X serija naprav je tako izjemna, da lahko samo najzahtevnejši uporabniki preizkusijo njihove omejitve. Vse ECHO X naprave so testirane v zelo zahtevnih pogojih, da se vsakič zagotovi zanesljiv vžig in dobra odzivnost v toplih in hladnih pogojih. Kakovostna filtracija zraka, dolgi servisni intervali, veliki rezervoarji, so samo nekatere od lastnosti, ki uporabniku nudijo dolgotrajno izkušnjo kakovosti.