Pravilnik o zasebnosti

Zavezani smo in spoštujemo pravico do zasebnosti naših strank. Ta pravilnik o zasebnosti pojasnjuje načine zbiranja, shranjevanja in uporabe vaših osebnih podatkov ob obisku naše spletne strani.

Naša glavna naloga je zaščititi vaše osebne podatke med obiskom naše spletne strani. S pravilnikom o zasebnosti vas obveščamo o načinu varstva osebnih podatkov, o vrsti osebnih podatkov, ki jih podjetje Villager d.o.o. zbira med obiskom naše spletne strani in o načinih uporabe teh podatkov.

Strinjate se, da ob obisku naše spletni strani na naslovu www.echo-slovenija.si lahko zbiramo splošne informacije, ki se ne uporabljajo kot osebni podatki (kar pomeni, da te informacije niso registrirane).

Spletni strežniki, ki se uporabljajo za ta namen, lahko zbirajo naslednje podatke: ime vašega ponudnika internetnih storitev, spletno stran s katere ste dostopali do naše strani, obiskane strani na naši spletni strani, vaš IP naslov, itd. Te informacije se analizirajo v anonimni obliki in se uporabljajo izključno za izpopolnjevanje naše spletne strani v smislu privlačnosti, vsebine in funkcionalnosti.

Pred uporabo naše spletne strani natančno preberite ta pravilnik o zasebnosti, saj med obiskom naše spletne strani veljajo pogoji tega pravilnika o zasebnosti. Priporočamo, da pravilnik o zasebnosti natisnete in shranite kopijo za nadaljnjo uporabo.

Z dostopom, iskanjem in uporabo naše spletne strani sprejemate ta pravilnik o zasebnosti in se strinjate z navedenimi pogoji. Če ne želite, da se vaši podatki uporabljajo v skladu s tem pravilnikom o zasebnosti, ne uporabljajte naše spletne strani.

Vašo uporabo naše spletne strani, vključno s kakršnimkoli povpraševanjem, urejajo pogoji našega poslovanja in pogoji uporabe spletne strani, ki so vsi navedeni na spletni strani. Prosimo, vzemite si čas in pazljivo preberite pogoje uporabe ter se seznanite z vsemi podatki o načinih zbiranja in uporabe vaših osebnih podatkov.

Kdo smo?

Za namene Zakona o varstvu osebnih podatkov vaše osebne podatke zbira in obdeluje podjetje Villager d.o.o.

Katere osebne podatke zbiramo?

Ob obisku naše spletne strani se strinjate, da lahko zbiramo spodaj navedene podatke:
Podatke, kot so vaš IP naslov, vrsta in različica brskalnika ter druge anonimne informacije, ki jih pridobivamo med uporabo in pregledovanjem naše spletne strani, saj nam ti podatki pomagajo izboljšati našo spletno stran in našo ponudbo storitev.

Vaše osebne podatke, kot so vaše ime, priimek, naslov, telefonska številka in elektronski naslov ob prijavi na naši spletni strani ali ob pošiljanju povpraševanja.

Ob prvi prijavi na naši spletni strani (tudi če niste bili že prej registrirani) smo seznanjeni z vašo identiteto in lahko povežemo informacije o vaših dejavnostih (prek interneta, telefonov, računalnikov, tabličnih računalnikov itd.) z vami.
Zbiramo lahko samo osebne podatke pridobljene med registracijo, izpolnjevanjem obrazcev ali s pošiljanjem elektronskih sporočil, povpraševanjem ali drugimi zahtevami.

Zbrani osebni podatki so shranjeni in so na voljo v osebni, predmetni ali drugi obliki v okviru zbirke podatkov, za katero je odgovoren upravljavec podatkov. Način uporabe podatkovne baze in osebnih podatkov, pridobljenih na opisan način, je takšen, da podatki ostajajo v podjetju Villager d.o.o..

V skladu s tem ob registraciji na naši spletni strani vi kot kupec/uporabnik soglašate, da podjetje Villager d.o.o. zbira in obdeluje naslednje podatke (v nadaljnjem besedilu: obdelava podatkov): vaše (uporabnikove) osebne podatke, navedene v obrazcu za registracijo in podatke o vašem (uporabnikovem) povpraševanju.

Navedeno soglasje za obdelavo podatkov je namenjeno seznanitvi podjetja Villager d.o.o. z vašimi nakupovalnimi navadami, v informativne namene in za druge namene poslovanja.

Kot obiskovalec ste seznanjeni s pravico, da lahko v vsakem trenutku prekličete to soglasje. Če soglasje v celoti prekličete, bomo takoj prenehali obdelovati vaše podatke in vas izbrisali kot uporabnika.

Kot obiskovalec ste seznanjeni s pravico do preklica soglasja o obdelavi podatkov v vsakem trenutku.
Obiskovalec lahko kadarkoli pisno prekliče soglasje o obdelavi osebnih podatkov. Zadostuje že pisno obvestilo po elektronski pošti na naš naslov info@villager.si .

Za katere namene obdelujemo vaše osebne podatke?

Glavni razlog za zbiranje in shranjevanje informacij (vaših osebnih podatkov) je zagotavljanje odličnih izdelkov in storitev ter obveščanje o kakovosti naših izdelkov in storitev ali ustvarjanje priložnosti za
obveščanje o vseh dodatnih informacijah o podjetju Villager d.o.o..
Podatke uporabljamo za:
– za odgovarjanje na vaša sporočila in vprašanja;
– za razvoj in izboljšanje naših izdelkov in storitev;
– za statistiko, tržne raziskave in raziskovalne namene za upravljanje naše spletne strani in naših notranjih storitev;
– za izboljšanje naše spletne strani, da je vsebina na spletni strani prikazana na najbolj učinkovit način na vašem računalniku, telefonu, tabličnem računalniki, itd.;
– da vas obveščamo o spremembah na naši spletni strani ali o spremembah naših storitev;
– za merjenje in ocenjevanje učinkovitosti oglaševanja naših izdelkov;
– za zagotavljanje informacij o izdelkih ali storitvah, ki bi vas lahko zanimale.
Strinjate se z izdelavo in shranjevanjem kopij vseh vaših dopisov in s shranjevanjem podatkov o vaši registraciji. Vse osebne podatke, ki jih posredujete in morebitne podatke, s katerimi vas lahko prepoznamo, shranjujemo in obravnavamo v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

S kom delimo osebne podatke?

Naše podjetje ali osebe, ki upravljajo z vašimi podatki v skladu z našimi pooblastili, ne bodo posredovali vaših osebnih podatkov tretjim osebam. Vaše osebne podatke lahko posredujemo samo našim povezanim družbam in izbranim tretjim osebam, ki opravljajo pogodbene storitve (na primer oglaševalske agencije), ki bodo shranjene podatke uporabljale samo za zagotavljanje zahtevanih storitev.

Podjetja, s katerimi sodelujemo na kakršnikoli osnovi, lahko vaše osebne podatke obravnavajo samo v skladu z našimi strogimi navodili in ne smejo uporabljati osebnih podatkov za druge namene, razen v nekaterih izjemnih primerih in samo na podlagi zakonskih zahtev ali na zahtevo pristojnega državnega organa.

Od vseh sodelujočih oseb zahtevamo, da vaše osebne podatke obravnavajo kot zaupne in v skladu z vsemi veljavnimi zakoni Republike Slovenije v zvezi z varstvom osebnih podatkov.

Kje shranjujemo vaše osebne podatke?

Pridobljene osebne podatke lahko prenesemo ali shranjujemo pri izbranih tretjih osebah. S predložitvijo vaših osebnih podatkov se strinjate s takšnim prenosom, shranjevanjem in obdelavo. Sprejeli bomo vse razumne ukrepe za zagotovitev zakonitega obravnavanja vaših osebnih podatkov v skladu s tem pravilnikom o zasebnosti.

Vaše osebne podatke bomo shranili za toliko časa, kolikor je potrebno za izpolnjevanje namena, za katerega so bili podatki zbrani ali za toliko časa, kolikor ste podali soglasje pod pogojem, da to ne krši predpisov o varovanju zasebnih podatkov.

Podjetje Villager d.o.o. ali upravljavec podatkov prevzema odgovornost za izvajanje tehničnih, kadrovskih in organizacijskih zaščitnih ukrepov za zaščito podatkov, ki preprečujejo nenamerne ali namerne zlorabe, izgubo, uničenje, spremembo ali dostop nepooblaščenih oseb. V primeru zbiranja in obdelave osebnih podatkov se lahko informacije posredujejo v šifrirani obliki za preprečevanje zlorab s strani tretjih oseb. Naši ukrepi za varovanje podatkov se stalno preverjajo in razvijajo v skladu z novimi tehnologijami.

Kljub vsemu prenos informacij prek interneta ni popolnoma varen. Čeprav se trudimo v vsakem primeru zaščititi vaše osebne podatke, ne moremo zagotoviti popolne varnosti ali varnega prenosa vseh podatkov na naši spletni strani, zato vsak prenos podatkov poteka na lastno odgovornost.

Zvabljanje – phishing (kraja podatkov)

Zvabljanje (phishing) je izraz, ki opisuje poskus kraje osebnih podatkov ali podatkov o računu. “Vabitelji” uporabljajo lažna elektronska sporočila, ki uporabnika vodijo do ponarejenih spletnih strani, na katerih uporabnik na osnovi prevare vnese svoje osebne podatke, kot so številke kreditnih kartic, uporabniška imena ali gesla.

Če prejmete takšna sporočila ali če nekdo zahteva vnos vašega gesla v našem imenu, nam to takoj sporočite prek kontaktnega obrazca na spletni strani ali neposredno na naslov našega podjetja info@villager.si .

Kako pridobiti vpogled ali kopijo vaših zbranih podatkov?

Kot uporabnik imate pravico od upravljavca podatkov zahtevati, da vas obvesti o resničnem in popolnem načinu obdelave osebnih podatkov ali zahtevate pregled vaših zbranih osebnih podatkov in izdelavo kopije podatkov v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov in drugimi veljavnimi predpisi.

Upravljavec podatkov mora nemudoma in najkasneje v 15 dneh od datuma prejema vloge ugoditi vašim zahtevam.
Prav tako imate pravico preverjati, popravljati, posodabljati, dopolnjevati ali brisati vaše shranjene osebne podatke, če so po vašem mnenju zastareli ali netočni. Zadostuje že pisno obvestilo o spremembi podatkov po elektronski pošti ali sporočilo odgovorni osebi za obdelavo podatkov na elektronski naslov: info@villager.si

Povezave do drugih spletnih strani

Med obiskom strani je možna vzpostavitev povezave z drugimi spletnimi stranmi, ki niso pod našim nadzorom in na katere nimamo vpliva. Ko zapustite našo spletno stran, se strinjate, da mi ne odgovarjamo za zaščito, zasebnost, zaupnost za vse informacije ali podatke, ki jih prejmete od drugih spletnih strani.

Spremembe Pravilnika o zasebnosti

Vse uskladitve ali spremembe pravilnika o zasebnosti bodo objavljene na naši spletni strani, zato priporočamo, da redno spremljate pravilnik na naši strani.

Z vašim soglasjem se strinjate, da si kadarkoli pridržujemo pravico do sprememb, tudi v primeru spremembe veljavnih predpisov.

Če imate težave, vprašanja ali druge opombe, nas lahko brez težav kontaktirate. Zaradi stalnega razvoja interneta moramo občasno spreminjati Izjavo o varstvu osebnih podatkov.

Kako lahko stopite v stik z nami?

Če imate kakršnakoli vprašanja o Pravilniku o zasebnosti, nas kontaktirajte na naslovu Villager d.o.o., Kajuhova ulica 32P ali na elektronskem naslovu: info@villager.si .

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
 • Slika
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Info
 • Content
 • Weight
 • Attributes
 • Custom attributes
 • Custom fields
Click outside to hide the compare bar
Primerjaj