BISTVO PODJETJA ECHO

Po napornem dnevu dela z ECHO orodjem morate razmišljati samo o dobro opravljenem delu. Pri naslednji uporabi boste vedeli, da se orodje enostavno vklopi in ima moč in vzdržljivost, ki ju potrebujete. Ni vam potrebno razmišljati o vašem orodju ECHO – ker smo to že storili za vas. Naša filozofija je preprosta – ustvariti izdelke profesionalne kakovosti, ki ustrezajo zahtevam uporabniov.

Bistvo podjetja ECHO je zapletena zgodba, vendar je zasnovana tako, da vam olajša življenje. To je vključeno v vsak izdelek, ki ga izdelujemo:

IZKUŠENI STROKOVNJAKI

Že več kot 70 let izdelujemo vzdržljive in zanesljive izdelke. Temeljit postopek se začne z našimi inženirji, ki optimizirajo zmogljivost, vzdržljivost in ergonomijo vsake naprave. Potem sledijo inženirji v proizvodnji, ki so zelo ponosni na to, kar počnejo – izdelujejo komponente po natančnih specifikacijah in jih sestavijo v izdelke, ki so vredni naziva ECHO.

SVETOVNO PRIZNANA TEHNOLOGIJA

Če želite biti globalni vodja, morate sprejeti najnovejšo tehnologijo. Za boljšo zmogljivost in nižjo težo uporabljamo samo najnovejše materiale. Računalniška zasnova in proizvodnja nam omogočata, da izpolnjujemo minimalna odstopanja in s tem dosegamo vrhunsko sestavljanje, končno obdelavo in zmogljivost. Roboti delujejo brez prestanka skupaj z našimi usposobljenimi sodelavci za učinkovito in natančno sestavljanje naših izdelkov.

INTEGRIRANA PROIZVODNJA

Motor je srce našega izdelka, zato nadzorujemo celoten proces. Naš vertikalno integriran sistem se začne s kovinskimi polizdelki in vključuje ulivanje, obdelavo, toplotno obdelavo, poliranje in premazovanje. Vse je izdelano na Japonskem. Ko ste poznani po svojih motorjih, ne želite svojega ugleda prenesti v tuje roke.

STALNA ZAVEZANOST KAKOVOSTI

Preverjanje, preverjanje in ponovno preverjanje. Prototipi se mesece preizkušajo na terenu, da se zagotovi izpolnjevanje zahtevnih kriterijev. Meritve se izvajajo ves čas, da se zagotovi delovanje brez odstopanja. Preizkuša se sestavljena naprava. Vsak motor se vklopi in preizkusi, da se zagotovi dobro delovanje od prvega vklopa. Predpostavke, kot je „dovolj dobro“, ne obstajajo.

Kot lahko vidite, obstaja veliko elementov, ki predstavljajo bistvo podjetja ECHO. Preprosto povedano ne varčujemo pri ukrepih za izdelavo trajnih izdelkov z najvišjo zmogljivostjo, ki našim kupcem zagotavljajo dolgoročno vrednost.